طراحی اپلیکیشن آموزشی
طراحی اپلیکیشن آموزشی, آموزش از طریق فضای مجازی در سالهای اخیر بسیار رونق پیدا کرده است. طراحی اپلیکیشن آموزشی نیز یکی از راههایی است که میتوان با استفاده از آن، به فروش آموزشها و درآمدزایی از طریق آموزش مهارت پرداخت. اپلیکیشنهای آموزشی مدتی است که جای خود را به خوبی در میان مردم پیدا کردهاند. البته مدت هاست که پکیجهای آموزشی و دورههای آنلاین و آفلاین به صورت ویدیو و تصویر و پی دی اف فروخته میشوند، اما بدون تردید رشد و استقبال از این نحوه آموزش در سالهای اخیر بسیار افزایش پیدا کرده است.شروع استقبال از اپلیکیشنهای آموزشی را میتوان از زمانی دانست که افراد متوجه شدند علاوه بر مدرسه و دانشگاه باید از مبادی دیگری نیز اقدام به آموزش دیدن کنند. با این حال بسیاری از مردم هم چنان رفتن به کلاسهای حضوری را به نسبت آموزش از طریق اپلیکیشنها ترجیح میدادند. تا این که بحرانی به نام کرونا پدید آمد که در دل خود فرصتهای بسیاری داشت.
مزیت های طراحی اپلیکیشن آموزشی
لازم است که در مورد مزیت طراحی اپلیکیشن آموزشی صحبت کنیم. این ویژگیها از جمله ویژگیهای ضروری و اساسی برای یک اپلیکیشن آموزشی هستند. رعایت این ویژگیها لازم است، اما شما باید متناسب با نوع اپلیکیشن آموزشی ای که در نظر دارید طراحی کنید، ویژگیهای دیگری را نیز در نظر بگیرید.
یکی از این فرصتها توجه بیشتر مردم به طراحی اپلیکیشن آموزشی و یاد دادن و یاد گرفتن از طریق اپلیکیشن بود. در واقع این اتفاق که بسیاری از موسسات حضوری و حتی مدارس و دانشگاهها مجبور شدند به صورت آنلاین کلاسهای خود را برگزار کنند، مردم را قانع کرد که میتوانند از فضای مجازی برای آموزش دیدن بیشتر استفاده کنند! همین اتفاق باعث شد که افرادی که به صورت مجازی به آموزش دادن مشغول بودند، به سمت طراحی اپلیکیشن آموزشی روی بیاورند. در این مطلب در خصوص طراحی اپلیکیشن آموزشی و ویژگیهای آن بیشتر صحبت خواهیم کرد، پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
پشتیبانی باکیفیت
همان طور که گفتیم از مهمترین ویژگیهای یک اپلیکیشن آموزشی این است که کاربران بتوانند همیشه به محتواها دسترسی داشته باشند. اگر در دسترسی آنها مشکلی پیش آمد شما باید بتوانید سریع پشتیبانی خود را ارائه کنید. ممکن است برای مثال این مشکلات در خلال آزمونی که برگزار میکنید برای کاربر به وجود بیاید. ممکن است در طول کلاس آنلاین این مشکلات بروز پیدا کنند. بنابراین مهم است که پشتیبانی با کیفیتی را ارائه کنید تا این مسائل به سرعت حل شوند.
سرعت مناسب
یکی از مهمترین ویژگیهایی که در طراحی اپلیکیشن آموزشی باید رعایت شود، سرعت بالاست. سرعت بالا خود جنبههای مختلفی دارد. یک مورد سرعت بالای سرور است. هر چه سرعت سرور بالاتر باشد، پشتیبانی بهتر و در نتیجه رضایت بالاتر کاربران را به دنبال دارد. سرعت لود شدن فایلهایی که در اپلیکیشن قرار میدهید نیز بسیار مهم است. در یک اپلیکیشن آموزشی شما بدون شک فایلهای بسیاری را آپلود میکنید و کاربران نیز باید فایلهای زیادی را دانلود کنند. ممکن است برخی جلسات آنلاین را برگزار کنید و یا تماس صوتی و تصویری داشته باشید. در این موارد مهم است که سرعت دانلود و آپلود به اندازه کافی بالا باشد.
فونت مناسب برای اپلیکیشن
از جمله مهمترین ویژگیهایی که در طراحی اپلیکیشن آموزشی باید به آن توجه کرد، فونت اپلیکیشن است. فونت اپلیکیشن باید چشم نواز و صد البته خوانا باشد تا چشم کاربران را اذیت نکند و آنها بتوانند به راحتی مطالب را بخوانند. این مورد در یک اپلیکیشن آموزشی که کاربران خواه نا خواه با متون سر و کار بیشتری دارند و دقت بیشتری به آنها مینمایند، اهمیتی دو چندان دارد. سعی کنید از فونتهای فانتزی استفاده نکنید و فونتهای رسمی را برای اپلیکیشن خود به کار ببرید.
امکان تعامل بالا
یکی از کارهایی که به بهبود کیفیت آموزش کمک میکند تعامل کارآموزان با یک دیگر است. این که افرادی که در حال آموزش هستند بتوانند با یک دیگر بحث کنند و سوالات خود را از هم بپرسند بسیار اهمیت دارد. ارتباط معلم – دانش آموز نیز یکی از مهمترین ارتباطاتی است که در طراحی اپلیکیشن آموزشی خود باید به آن توجه کنید. رفع اشکالهای آموزشی خود یکی از مهمترین روشهای آموزش هستند. بنابراین سعی کنید که قابلیتهای تعاملی مثل نظر گذاشتن، تالارهای گفت و گو، چت رومها و … را فعال کنید. این تعاملها در آموزش هم ضروری هستند و هم این که هر چه تعامل در اپلیکیشن بالاتر باشد به نفع اپلیکیشن نیز هست.
امکان ارزیابی و آزمون از دانشجویان
آزمون و ارزیابی یکی از گامهای مهم در آموزش افراد است. شما باید طراحی اپلیکیشن آموزشی را به نحوی انجام دهید که افراد بتوانند در انتها آزمون بدهند و چیزهایی که یاد گرفته اند را بسنجند. اگر قصد دارید گواهی نامه ای مبنی بر آموزش یافتن افراد ارائه کنید، این آزمونهای آنلاین اهمیت زیادی دارند.
قابلیت تطبیق پذیری
طراحی اپلیکیشن آموزشی را باید بسیار تطبیق پذیر انجام دهید. اپلیکیشن شما باید با دستگاههای مختلف از جمله تلفن همراه و تبلت و سایزهای مختلف آنها سازگار باشد. هم چنین تلاش کنید که دسترسی کاربر به اپلیکیشن و محتویات آن هم در حالت آنلاین و هم در حالت آفلاین فراهم باشد. این موضوع باعث میشود که کاربر بتواند بهتر و بیشتر با شما تعامل کند و در نهایت به نفع شما خواهد بود. سازگاری اپلیکیشن با هر دو سیستم عامل اندروید و آیفون نیز بسیار مهم است. برخی از افراد راحت هستند که از محتواهای آموزشی در لپتاپ خود استفاده کنند تا تسلط بیشتری داشته باشند، بنابراین این که اپلیکیشن شما تحت وب نیز باشد بسیار مناسب است. البته این موارد بودجه بیشتری میطلبد که اگر نتوانستید در مراحل اولیه هزینه کنید، تنها به سیستم عامل اندروید فکر کنید.
ارائهی منابع متنوع
آموزش دادن در سالهای اخیر با تحول زیادی رو به رو شده است. دیگر نمیتوانید صرف داشتن تخته و گچ به آموزش بپردازید و انتظار یک بازخورد خوب و مناسب را نیز داشته باشید. در اپلیکیشنهای آموزشی نیز باید بتوانید از منابع متنوعی برای آموزش استفاده کنید. برای مثال پادکست، تصاویر مناسب، فایلهای پی دی اف، انیمیشنهای موجود، کتابها و مقالات و پادکستها و … را باید در اپلیکیشن قرار دهید. لازمهی این کار آن است که طراحی اپلیکیشن آموزشی شما به سبکی باشد که از این منابع پشتیبانی کند. علاوه بر این باید ساختار مرتبی وجود داشته باشد که این منابع را به شکل دقیق و دسته بندی شده در اختیار مخاطب قرار دهد.
آشنایی بیشتر با طراحی اپلیکیشن آموزشی
برای این که در مورد طراحی اپلیکیشن آموزشی و نوع این اپلیکیشنها اطلاعات بیشتری به دست بیاورید، بیایید ابتدا چند مورد از معروفترین اپلیکیشنهای آموزشی را بررسی کنیم.
بدون شک هر کسی که گوشی هوشمندی داشته باشد، برخی اپلیکیشنها را روی آن نصب کرده است. این اپلیکیشنها الزاماً آموزشی نیستند، اما برای زندگی ضروری هستند. اپلیکیشنهای مختلف پیام رسان و اپلیکیشنهای بانکی را میتوان در این دسته طبقه بندی کرد. اپلیکیشنهای تفریحی مثل اپلیکیشن اینستاگرام، تیک تاک و توییتر و نمونههای مشابه ایرانی آنها یعنی ایتا و بله و روبیکا، اپلیکیشنهایی مثل اپلیکیشنهای سفارش غذا و … همه از جمله اپلیکیشنهایی هستند که ما از آنها استفاده کرده ایم.
اگر بخواهیم در مورد اپلیکیشنهایی صحبت کنیم که آموزشی هستند، به نظر باید در ابتدا به دولینگو اشاره کنیم! اگر شما یک بار تلاش کرده باشید که زبان یاد بگیرید، از دولینگو استفاده کرده اید. دولینگو و یا سایر اپلیکیشنهای آموزش زبان، با امکانات مختلفی که دارند به شما زبان یاد میدهند. نوتیفیکیشنهای اپهای آموزش زبان به شما کمک میکنند که در طول روز چند لغت حفظ کنید. دولینگو یک نمونه معروف از طراحی اپلیکیشن آموزشی است.
به جز دولینگو، میتوان اپلیکیشنهای آموزش ورزش را نیز به عنوان اپلیکیشنهای آموزشی معرفی کرد. در این اپلیکیشنها حرکات ورزشی با انیمیشن و فیلم و یا تصاویر مختلف، به شما آموزش داده میشوند. بسیاری از ما از این اپلیکیشنها برای ورزش کردن و یا کاهش وزن استفاده کرده ایم. نوع دیگر اپلیکیشنهای آموزشی، اپلیکیشنهایی هستند که امکان برگزاری کلاسهای مجازی را فراهم میکنند. اپلیکیشن اسکای روم که در دوران کرونا بستر برگزاری بسیاری از کلاسهای مجازی بود یکی از این نمونه هاست. به عنوان یک نمونهی دیگر میتوانیم به اپلیکیشن قرار اشاره کنیم.
برخی از نمونه کار ها
قابلیتهای لازم برای یک اپلیکیشن آموزشی
حال که در خصوص ویژگیها و مزایا طراحی اپلیکیشن آموزشی صحبت کردیم، لازم است ذکر کنیم که قابلیت های اپلیکیشن آموزشی شامل چه مواردی هستند
امکان ثبت نام کاربران
یکی از قابلیتهایی که در طراحی اپلیکیشن آموزشی باید در نظر گرفته شود، این است که کاربران باید بتوانند به راحتی در این اپلیکیشن ثبت نام کرده و احراز هویت شوند. این که این احراز هویت تا چه میزان پیچیدگی داشته و چه اطلاعاتی را در بر بگیرد، به خودتان بستگی دارد. در هر حال داشتن یک حساب کاربری که اطلاعات شخص را ذخیره کند، خریدهای او را نگهداری کرده و کار آموزش در آن دنبال شود بسیار مهم و ضروری است.
اتصال به درگاه پرداخت
یکی دیگر از قابلیتهایی که در طراحی اپلیکیشن آموزشی اهمیت دارد، اتصال داشتن به درگاه پرداخت است. شما قطعاً اپلیکیشن را طراحی میکنید که با استفاده از آن درآمد به دست بیاورید. روشهای این کسب درآمد متفاوت است و میتواند خرید اشتراک، خرید آموزشهای مختلف و ... باشد، اما به هر حال برای این که کاربر شما بتواند پرداخت انجام دهد، باید به درگاه پرداخت اتصال داشته باشید. شاید فکر کنید قرار دادن شماره کارت و کارهایی از این قبیل برایتان کافیست اما حقیقت این است که این کار اصلاً حرفه ای نیست.
قرار دادن نوار جست و جو در اپلیکیشن
بسیاری مواقع کاربر میخواهد به صورت فوری و سریع به یک آموزش دسترسی پیدا کند و نمیخواهد در دسته بندیها بگردد. هم چنین ممکن است که او بخواهد تمامی آموزشهایی که حاوی یک کلمه خاص باشند را در اپلیکیشن شما ببیند. برای رسیدن به این مقصود باید کلمات مدنظر خود را در اپلیکیشن شما جست و جو کند، بنابراین حتماً برای وبسایت خود نوار جست و جو قرار دهید. سعی کنید در قسمت جست و جو قابلیتهای دیگری نیز مثل فیلترهای مناسب قرار دهید. برای مثال کاربر بتواند حدود قیمتی آموزشی که سرچ میکند را فیلتر نماید، این موضوع برای کاربران بسیار مهم است. این که فیلترها چه چیزهایی هستند بستگی به کسب و کار شما دارد اما سعی کنید تا حد امکان کامل باشند.
بخش مقالات اپلیکیشن
در یک اپلیکیشن آموزشی شما باید حرفه ای بودن خود را نیز به رخ بکشید. به همین دلیل توصیه میکنیم بخشی از اپلیکیشن خود را به منتشر کردن اخبار روز و مقالات مربوط به موضوع اپلیکیشن اختصاص دهید. این بخش هم به عنوان یک مرجع برای کاربران اهمیت دارد و باعث میشود آنها در روز، دفعات بیشتری به اپلیکیشن سر بزنند و هم باعث میشود که شما نشان دهید در زمینه ای که به آموزش مشغول هستید، تخصص و دقت خوبی دارید.
قابلیت ارسال نوتیفیکیشن به کاربران
یکی دیگر از مهمترین قابلیتهایی که در طراحی اپلیکیشن آموزشی باید در نظر داشته باشید این است که بتوانید به کاربران خود نوتیفیکیشن ارسال کنید. در ابتدای این صفحه در مورد اپلیکیشن دولینگو و اپلیکیشنهای آموزشی زبان صحبت کردیم. بسیاری از این اپلیکیشنها در واقع با استفاده از قابلیت نوتیفیکیشن کار میکنند. آنها در روز نوتیفیکیشن چند کلمه به همراه معانیشان را روی گوشی کاربر ارسال میکنند. با ارسال نوتیفیکیشن شما خود را به یاد مخاطب میاندازید و باعث میشوید که شما را فراموش نکند. مضاف بر این هر چه نوتیفیکیشنهایی که ارسال میکنید شخصی سازی تر شده باشند باعث وفاداری بیشتر مخاطب به شما نیز میشود.
ایجاد رابط حرفهای اپلیکیشن
در زمان طراحی یک اپلیکیش آموزشی، توسعهدهنده باید تمام تلاش خود را جهت ایجاد حس راحتی در مخاطب انجام دهد. او باید دریافت اطلاعات از مخاطب را به حداقل رسانده و درخواست اطلاعات کم اهمیت را حذف کند. برای این کار، میتوان از Validationها کمک گرفت. با استفاده از این موارد، میتوان بدون کوچکترین خطایی، اطلاعات مورد نظر را بدست آورد. محیط اپلیکیشن نیز باید کاملاً ساده و برای مخاطب قابل فهم باشد، به طوری که مخاطبان بتوانند به راحتی با اپلیکیشن ارتباط برقرار کرده و بدون آموزش خاصی، از آن استفاده کند.
مراحل طراحی اپلیکیشن آموزشی
شما باید مراحل ساخت اپلیکیشن آموزشی مختلفی را طی کنید. ممکن است فکر کنید برخی مراحل غیرضروری هستند و یا به دانش خاصی برای طی کردن آنها نیاز ندارید. اما حقیقت این است که آنها ظرافتهایی هستند تفاوت یک کسب و کار خوب و یک کسب و کار شکست خورده را تشکیل میدهند. در ادامه ما مراحل مختلف طراحی اپلیکیشن کسب و کار را در قالب فازها و مراحل مختلف برای شما شرح میدهیم.
فاز اول مطالعه و تحقیق
اولین فازی که باید برای طراحی اپلیکیشن کسب و کار طی کنید، تحقیق و مطالعه است. این فاز خود به سه مرحله تقسیم میشود. این مراحل شامل شناسایی هدف و نیاز، بررسی و تحلیل رقبا و تعیین استراتژی حضور در بازار آنلاین هستند که یک به یک آنها را توضیح خواهیم داد
مرحله اول: تعیین هدف
در این مرحله باید تعیین کنید که میخواهید با طراحی اپلیکیشن آموزشی دقیقاً چه نیازی را از مخاطبانتان برطرف کنید؟ هرچقدر این هدف دقیقتر باشد، برایتان بهتر است. برای مثال اگر میخواهید به طراحی اپلیکیشن آموزشی آشپزی بپردازید، میخواهید به رفع نیاز نو عروسهایی که به آموزش مقدمات آشپزی نیاز دارند بپردازید و یا میخواهید ایدههایی حرفه ای به آشپزهای حرفه ای بدهید؟ آیا قصد دارید آموزش آشپزی به گیاهخواران را انجام دهید یا رژیم غذایی دیگری مدنظر دارید؟ سعی کنید هدف خود را در این مرحله تا جای ممکن ریز کنید.
مرحله دوم: تحلیل و بررسی رقبا
یک مثل معروف انگلیسی وجود دارد که میگوید هنرمندان کوچک میسازند و هنرمندان بزرگ کپی میکنند!!! این مثل شاید ابتدا به مذاقتان خوش نیاید، اما حقیقت دارد. یکی از راهکارهای موفقیت شما در طراحی اپلیکیشن آموزشی این است که رقبایتان را بررسی کنید و نقاط مثبت آنها را کپی کنید. البته تنها نباید به نقاط مثبت رقبایتان فکر کنید، بلکه جوانب مختلف کسب و کارهای حریف را نیز بسنجید و در مورد نقاط منفیشان نیز فکر کنید. این نقاط منفی را یادداشت کنید و علل به وجود آمدنشان را به دست بیاورید. سعی کنید راهکارهای جلوگیری از آنها را بیابید و مراقب باشید که در اپلیکیشن شما آن نکات وجود نداشته باشند.
مرحله سوم: تعیین استراتژی بازاریابی
یکی از مهمترین مزایایی که طراحی اپلیکیشن آموزشی به شما میدهد، استفاده از بازاریابی دیجیتال است. در مرحله سوم از فاز اول طراحی اپلیکیشن آموزشی، باید مشخص کنید که از چه استراتژیهایی میخواهید استفاده کنید؟ برای مثال پوش نوتیفیکیشن در استراتژی شما جا دارد یا خیر؟ پاسخ به این سوالات در امکاناتی که باید در طراحی اپلیکیشن آموزشی لحاظ کنید تاثیر بسیاری دارد.
فاز دوم: ساخت اپلیکیشن
فاز دوم طراحی اپلیکیشن آموزشی، ساخت اپلیکیشن است. در واقع این فاز مثل ساخت بنای ساختمان است و در پایان این فاز شما یک اپلیکیشن خواهید داشت. البته این به آن معنا نیست که کار طراحی اپلیکیشن در فاز دوم به پایان میرسد، بلکه مراحل دیگری نیز وجود دارند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. این فاز شامل طراحی ساختار، طراحی رابط کاربری و توسعه فنی میشود. هر یک از این مراحل را در ادامه برای شما عزیزان توضیح خواهیم داد.
مرحله اول: طراحی ساختار اپلیکیشن
مرحله اول از فاز دوم طراحی اپلیکیشن آموزشی، شامل طراحی کلی اپلیکیشن است. این مرحله به نوعی شبیه معماری و نقشه کشی ساختمان است. در چنین مرحله ای شما ویژگیهای مختلف اپلیکیشن را طراحی میکنید، ماژولهای مختلف و جای آنها را مشخص میکنید و نما و جریان کاربری را نیز میسازید. جریان کاربری در واقع مسیری است که کاربر میپیماید تا به مقصد در اپلیکیشن برسد و خرید خود را انجام دهد.
مرحله دوم: طراحی رابط کاربری
طراحی رابط کاربری و یا UI/UX از اساسیترین و حساسترین مراحل طراحی اپلیکیشن آموزشی است. حتماً میدانید که داشتن یک تجربه کاربری خوب و مناسب کمک زیادی به شما در راستای جذب مخاطب در اپلیکیشن میکند و در وفاداری مخاطب تاثیر بسیار زیادی میگذارد. این موضوع در طراحی اپلیکیشن آموزشی اهمیت بسیار بیشتری به نسبت سایر انواع اپلیکیشن دارد. در یک اپلیکیشن آموزشی کاربر باید بتواند به راحتی با اپلیکیشن کار کند و در مسیر خود با چالشهای فنی اپلیکیشن مواجه نشود. در واقع اپلیکیشن آموزشی شما مانند کلاس درس است. هر چه کاربر در این کلاس راحتتر باشد، بهتر میتواند تمرکز کند و به یادگیری مسائل بپردازد. هر چقدر جای کاربر در کلاس ناراحتتر باشد و دسترسی وی به آموزشها سختتر باشد، درس را نیز کمتر فراخواهد گرفت. به همین دلیل است که میگوییم مرحله دوم از فاز دوم طراحی اپلیکیشن آموزشی یعنی طراحی رابط کاربری اهمیت بالایی دارد و باید به طور ویژه به آن بپردازید.
مرحله سوم: توسعه فنی
مرحله سوم از فاز دوم طراحی این نوع اپلیکیشنها که مد نظر داریم، توسعه فنی است. در این مرحله شما اشکالات را برطرف میکنید، ویژگیهای جدید به محصول میافزایید و بخشهای مختلف را پیاده سازی و ادغام میکنید. میتوانید یک نمونه MVP از اپلیکیشن خود منتشر کنید و ایرادات را از روی آن پیدا کنید، سپس به توسعه محصول از روی نسخه MVP بپردازید. نسخه MVP در واقع حداقل محصول قابل ارائه است. یعنی نسخه ای از اپلیکیشن شما که نیاز کاربر را برطرف میکند و هیچ نکته اضافهتری ندارد. اگر میخواهید بیشتر در مورد MVP بدانید میتوانید به مقالات دیگر ما در سایت مراجعه کنید.
فاز سوم: مراحل بعد از طراحی
کار شما با تیم طراحی اپلیکیشن آموزشی خود در مرحلهی قبل یعنی مرحله توسعه فنی و انتشار گسترده اپلیکیشن تمام نمیشود. فاز سوم که به نوعی میتوان آن را فاز پشتیبانی از محصول نیز دانست، چند مرحله دارد که انجام آنها برای شما ضروری است. این مراحل شامل تست و بازبینی، رفع اشکال و بهینه سازی و پشتیبانی میشود.
مرحله اول: تست و بازبینی
در مرحله تست و بازبینی شما به این کار میپردازید که اشکالات و باگها را برطرف کنید. توجه کنید که یک بار این کار را قبل از انتشار MVP انجام داده اید و این مرحله در واقع به رفع ایراداتی میپردازد که از تجربیات کاربران به دست آمده است. تستهای آزمایشگاهی، تست کیفیت و تایید کنندههای داخلی و خارجی هر یک اهمیت زیادی دارند که باید هم قبل از انتشار و هم بعد از آن انجام شوند. این که قبل از انتشار اپلیکیشن باید این تست و بازبینی را انجام دهید واضح است، اما ما آن را در این مرحله ذکر کردیم که بدانید باید این کار را بعد از انتشار محصول نیز انجام بدهید.
مرحله دوم: رفع اشکال و بهینه سازی
بعد از هر بار که اپلیکیشن را تست کردید باید آن را بهینه سازی کرده و ایرادات آن را رفع کنید. توجه کنید که این مرحله مدام تکرار میشود و به روز رسانیهای هر اپلیکیشن و نرم افزار نیز در همین مرحله تولید میشوند. این بهبود باید مستمر باشد تا اپلیکیشن شما همواره در یک کیفیت قابل قبول قرار داشته و مطابق نیازهای روز حرکت کند.
مرحله سوم: پشتیبانی از اپلیکیشن
همیشه مشکل ممکن است به وجود بیاید، به همین دلیل نیاز به پشتیبانی از آن وجود دارد. علاوه بر پشتیبانیهایی که در مواقع بروز مشکل باید از تیم طراحی اپلیکیشن آموزشی خود دریافت کنید، برخی پشتیبانیهای دوره ای و به روز رسانیهای فنی هم هر چند وقت یک بار نیاز است که باعث میشود در استفاده از اپلیکیشن دچار مشکلات ثانویه که اختلال در کار شما ایجاد میکنند نشوید.
در این بخش ما قسمتهای مختلف طراحی اپلیکیشن آموزشی موبایل را توضیح دادیم. هر یک از این مراحل ممکن است به نسبت سایر مراحل و به نسبت کار شما بیشتر طول بکشند. مسئله زمان به نوع و پیچیدگی پروژه شما بستگی دارد.
طراحی اپلیکیشن آموزشی خود را به چه تیمی بسپاریم؟
حال که در مورد ابعاد مختلف طراحی اپلیکیشن آموزشی صحبت کردیم، باید با این کار تا حد خوبی آشنا شده باشید و بدانید که دقیقاً چه کاری باید برای اپلیکیشن خود انجام بدهید. حال که قصد دارید طراحی اپلیکیشن آموزشی انجام دهید، تیم آرکو اپ با تجربه طولانی و اخلاق حرفه ای، در این راه همراه شماست. آرکو اپ تلاش میکند تا با کیفیت بالا، اپلیکیشنهای متنوع و جذابی را برای مخاطبان عزیز طراحی کند و توسعه ببخشد و در این راه، به همراه مشتریان رشد نماید. در صورتی که قصد دارید با ما ارتباط بگیرید و اطلاعات بیشتری چه در زمینهی طراحی و چه در مشاوره طراحی اپلیکیشن آموزشی و سایر انواع اپلیکیشن به دست بیاورید، میتوانید از طریق قسمت تماس با ما در منوی بالای سایت، اقدام بفرمایید. کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس گرفته و به بررسی و حل مشکلات شما اقدام میکنند. برای آشنایی بیشتر با ما میتوانید نمونه کارهای متعدد ما را نیز از طریق سایت آرکواپ مشاهده بفرمایید.
هزینه طراحی اپلیکیشن آموزشی چقدر است؟
یکی از مهمترین سوالاتی که ذهن افرادی که میخواهند به طراحی اپلیکیشن آموزشی بپردازند را مشغول میکند، این است که چه میزان باید برای داشتن یک اپلیکیشن خوب هزینه کنند؟ پاسخ این است که نمیتوان یک رقم دقیق را برای این پرسش مشخص کرد. رقم نهایی هزینه به عوامل بسیار زیادی بستگی دارد که انتخاب یا عدم انتخاب آنها به عهده شماست. در این بخش از مقاله میخواهیم برخی از این عوامل را برای شما توضیح بدهیم. با دانستن عواملی که باعث افزایش هزینه طراحی اپلیکیشن آموزشی میشوند، میتوانید انتخاب کنید که کدام یک از آنها را نیاز دارید و کدام یک را خیر و به این شیوه در هزینههای خود مدیریت و صرفه جویی بفرمایید.
پیچیدگی محتوا
هرچه محتوایی که قصد دارید در اپلیکیشن آموزش دهید پیچیدهتر باشد، هزینه طراحی نیز بالاتر است. شاید برای شما سوال باشد که این عامل چگونه تاثیرگذار است؟ باید بگوییم که با پیچیدهتر شدن محتوا نیاز به ابزارهای تعاملی بالاتر میرود. امکانات پیچیده، چند لایه و تعاملی بیشتر، باعث بیشتر شدن هزینهی نهایی طراحی اپلیکیشن آموزشی شما میشود.
سیستم عاملهای هدف
همان طور که در بخشهای قبلی اشاره کردیم، هر چه اپلیکیشن خود را با پلتفرمهای بیشتری سازگار کنید برایتان بهتر است، اما هزینه نیز دارد. اندروید، ios و ویندوز هر یک از انواع مختلف سیستمهای عامل هستند. بدون شک با گسترش اپلیکیشن خود روی هر یک از این ها میتوانید کاربران بیشتر و در نتیجه سود بیشتر به دست بیاورید، اما هزینهی طراحی نیز با این کار بالاتر خواهد رفت. با توجه به این که کاربران اندروید اپلیکیشنها بیشتر هستند، اگر هزینه ابتدایی شما زیاد نیست تنها اندروید را انتخاب بفرمایید.
نوع طراحی رابط کاربری
نوع رابط کاربری یکی از دیگر عوامل تاثیرگذار بر هزینه نهایی طراحی اپلیکیشن آموزشی است. هر چه طراحی رابط کاربری برای شما شخصی سازی شدهتر و پیچیدهتر باشد و آیکونها و ماژولها خاصتر باشند، در نهایت نیز هزینه بیشتری باید بپردازید.
قابلیتهای پشتیبانی و به روز رسانی
درست است که قابلیت پشتیبانی و به روز رسانی برای اپلیکیشن شما ضروری است، اما برای این که تیم طراحی اپلیکیشن آموزشی اپلیکیشن شما را پشتیبانی کند، باید هزینه بیشتر بپردازید. زمان این پشتیبانی نیز مهم است، برای مثال بری از تیمها تا یک سال پشتیبانی رایگان ارائه میکنند و برای بعد از آن باید هزینه بیشتر بدهید و برخی دیگر از تیمها نیز از همان ابتدا هزینهی جدایی بابت پشتیبانی از شما دریافت میکنند.
درخواست مشاوره
طراحی اپلیکیشن آموزشی اپلیکیشن های موبایل امروزه بخش مهمی از زندگی روزمره مردم شدهاند. با توجه به این موضوع، طراحی یک اپلیکیشن موبایل خوب و کارآمد یکی از مهمترین چالشهای موجود در صنعت فناوری اطلاعات است. برای رسیدن به یک اپلیکیشن موبایل با کیفیت و جذاب، بسیاری از مشتریان نیاز به مشاوره از کارشناسان طراحی دارند.
اپلیکیشنها در دنیای امروز نقش بسیار مهمی را بازی میکنند. میتوان گفت امروزه کسی نیست که گوشی هوشمند داشته باشد ولی هیچ اپلیکیشنی روی گوشی خود نصب نداشته باشد. با فراگیر شدن اپلیکیشنها آموزش از طریق آنها نیز رونق بیشتری پیدا کرده است. بسیاری از ما حداقل یک بار با اپلیکیشنهای آموزشی مختلف کار کرده ایم. سهولت دسترسی به آموزش از طریق این اپلیکیشن ها به همراه مزایای بسیار زیاد دیگری که دارند، باعث می شود که استفاده از آن ها رواج پیدا کند. بعد از این که در دوران کرونا دانشگاه ها و مدارس نیز از شیوه های آنلاین برای آموزش دادن استفاده کردند، این اتفاق بیشتر طرفدار پیدا کرد.
افراد بسیار زیادی با طراحی اپلیکیشن آموزشی و آموزش دادن در آن، به کسب سود و درآمدزایی مشغول هستند. امروزه تقاضای طراحی این نوع اپلیکیشن نیز بالاتر رفته است. اگر شما هم از جمله این افراد هستید که دوست دارید با طراحی اپلیکیشن آموزشی به درآمد برسید و یا دارای موسسه ای هستید که فکر می کنید با طراحی اپلیکیشن می توانید بهتر با کارآموزانتان در ارتباط باشید، می توانید با آرکو اپ تماس بگیرید. آرکو اپ به شما کمک می کند که به بهترین شکل ممکن اپلیکیشن مدنظر خود را بسازید و توسعه بدهید.